Here we are now, entertain us


Nirvana är ett av de bästa banden som någonsin funnits. Det har jag alltid tyckt och kommer alltid att tycka även om jag inte lyssnar så mycket på skivorna. Grunge. Grunge. Grunge. Och när den är som allra bäst. Nyss drabbades jag av en sån där jobbig han-kan-bara-inte-vara-död-känsla när jag kollade på lite Kurt-bilder. Det vred sig i magen. Ni vet så man känner när man ser Heath Ledger. Det är jobbigt. Jag ville gråta en skvätt. Varför ska de största dö? Varför ska de ta livet av sig? Varför finns depression?

Nej, nu känner jag mig dämpad. Får väl ta och skriva litegranna. Det är förresten min nya grej, att skriva. Korta noveller, låttexter, meningar och betydelsefulla ord. Varför har jag inte tänkt på det tidigare när jag vill avreagera mig?

It burns burns

Jag sitter och svettas en aning på mitt rum. Lite hemskt ändå, när det regnar och är tråkigt så skulle man döda för lite sol, men när solen väl kommer så klagar man på att det är för varmt. I varje fall gör jag det.

Idag har jag jobbat och sedan travat runt på stan en himla massa. Kom hem med lite trevliga påsar minsann. Så var jag på biblioteket med, väldigt kulturellt av mig. Vuxenpoäng this way! Jag hittade en gitarrbok (plockspel m.m) en bok om Kent och en om Nirvana. Den sistnämde är fet som en bibel, men vad gör det. Jag ska lära mig allt om Kurt Cobain och hans underbara band som får mig att önska att jag var 10 år äldre. Så blev det en och annan chic-lit med.



Jag vill med ha en röd ballong

Nu ska jag ut på altanen och kyla ner mig så gott det går. Mitt rum är högst upp utan dörr + värme nerifrån som stiger = jag försmäktar. Problem.


Warning sign

När jag dragit på mig bikinin och satt mig i solen börjar det regna. That's the spirit! När kommer medgångarna då? ;) Nä, nu ska jag städa klart på mitt rum och sedan musik-fiffla litegranna.

När jag kollade på Closer häromdagen hörde jag en låt som jag hört tusen gånger innan fast utan att reagera på hur bra den faktiskt är. Warning sign med Coldplay. Den är underbar.



Stay tuned

Pics

  
Jag tycker om att ta kort med. Dessvärre står min Canon Eos 400D och samlar damm en del, men när den tas ner från hyllan används den flitigt minsann. Dom här bilderna kommer från olika tillfällen under våren och är inte direkt mina bästa, men jag hittade dom på min bilddagbok och där var utbudet minst sagt begränsat, haha.

Men nu ska jag sova! Om 8 timmar ringer klockan och jag ska till jobbet. Och måndag är jag ledig, behöver jag säga att det ska bli underbart?

PS. Förlåt för kass layout. Min header ska såklart vara större och snyggare, men jag har inte hunnit fixa det ännu. Kanske imorgon.

Hugs&Kisses

I just love it


Har jag sagt att musik är mitt liv? I annat fall så vet ni det nu. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte fick spela gitarr, bas, sjunga och lyssna på musik hela tiden. Det får mig att slappna av på riktigt, deep down. Jag kan lixom inte förklara, men jag är verkligen en musik-nörd. Häromdagen satt mamma och läste min Glamour, jag satt brevid och läste en bok med musikteori. Så ska det vara! Haha.

Jag kommer ihåg när jag började spela gitarr på rikigt, vilket var ganska nyss ändå. Jag var såå stolt när jag kunde ta ett A7, Em och D i hyfsat tempo. Nu gör man ju det i sömnen. Framgång, framgång ;)


Nä, nu ska jag sluta tjöta om musik. Imorgon kanske jag slänger upp lite tips. Och nämner lite vad jag själv lyssnar på.

Den här mannen är tillexempel en klar favorit, kommer alltid att vara.

Hemskt sött, hemskt illa

sweet


Denna klänningen är hemskt vacker. Speciellt tillsammans med de fina skorna och den fina hatten, på den fina tjejen. Jag hittade den på Ebay och blev jättekär och tänkte att den minsann ska flytta in i min garderob. Så jag var med och slogs om den med förlorade auktionen. När priset var £33 kände jag att det inte var värt det längre för frakten var dyr med. Fast nu i efterhand ångrar jag mig en massa. Jag vill ha den.
Förresten är jag Ebay-addicted just nu. Det finns så himla mycket fint och unikt där.

Godnatt på er! Imorgon ska jag jobba, sedan blir det bloggparty. Det ska bli roligt. Vi hörs igen imorgon!

RSS 2.0