If I'm to fall

... would you be there to applaud?


Tårarna rinner och kärleken till Oasis är starkare än någonsin. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men all brittisk musik ger mig gåshud och tårfyllda ögon. The Verve, Glasvegas, Razorlight..... Svarta fåret i sammanhanget är dock Nirvana. Deras musik drabbar mig på samma sätt som de britt-banden, fast dom var ju från Usa. Men nu vet ni vad jag gör på dagarna. Lyssnar på musik och gråter. Av musiken alltså. Musik är verkligen något speciellt för mig.

Förresten hade jag sångensemble idag och det var så himla roligt. Så släpade jag med mig gitarren till skolan helt i onödan, men det gjorde inte så mycket.

                                                                             
                                                          Broken hymen of your highness I'm left black

Peace out


Freshness

Ny header. Än så länge känns den bra, men jag har la tröttnat om en vecka som vanligt. Haha.
Bilden högst upp tog jag när jag var på Sticky och kollade på Sugarplum Fairy för exakt två veckor sedan. Himla bra dag var det. Dom var sjukt bra live och jag stod längst fram. Då kan det änna inte vara dåligt ju. Jag ska lägga upp lite fler bilder snart, men jag måste redigera dom först.


Förresten, jag hade lagt över Hairspray till min iPod och tänkte på hur underbart det skulle bli att se den på bussen efter träningen. Men eftersom allt oftast är emot mig var jag inte så värst förvånad när jag märkte att den var dubbad på spanska. Joy!

RSS 2.0