Geraldine

Idag är det svinkallt ute! Men vi på västra halvan av Sverige har iallafall blivit skonade från snöstorm ;) Fast jag älskar ju snö, så det skulle inte skada med några centimeter här med, fast stormen klarar jag mig utan.

Just nu sitter jag och fördriver tiden i väntan på gitarrlektionen som börjar om två timmar. Den SISTA gitarrlektionen. Usch, det kommer bli tomt utan guran med sig på måndagarna. Fast jag ska ju fortsätta i vår igen såklart.

Har ni missat Glasvegas? SJUKT bra band från the UK (Glasgow, fyndigt värre med namnet, haha). Geraldine är enligt mig den bästa låten. Chech it out!


Tidsfördriv

Jag tror jag lider av koldioxidförgiftning. Är inne på femte timmen instäng på mitt rum med matteboken i knät. Fast det betyder inte att jag räknar i den... Jag har matte c-prov på tisdag och kommer hem från gitarrlektionen halv 11 på kvällen imorgon, så jag hinner inte plugga då precis. Och glöm att jag hoppar gitarren. Men ja, av matten förstår jag inte så himla mycket och boken är totalt opedagigisk. Derivata, vaddå?
Jag vill gå musiklinje och ha roligt på dagarna. Enseble, noter, gitarrer och sång är bra mycket roligare än att räkna matte och disskutera samhällsproblem och ha filosofi som jag har nu. Usch.


En bild från andra kvällen i New York. Jag längtar tillbaka så det gör ont!! Vandra runt i Central Park med en starbucksmugg i handen, se rangers klå pittsburg efter straffläggning i garden(henke var GRYM) och skivshopping på virgin megastore ett på natten.... Någon gång i mitt liv ska jag bo där. Jag ska bara gifta mig med en musiker eller hockeyspelare först.

Nä, nu ska jag rensa skallen i novemberluften. Ofta går jag ut med syftet att frysa så mycket som möjligt så jag kan dricka varm oboy när jag kommer hem. Det är så himla mycket godare när man är iskall ;)

Just like that

Det är himla fascinerande att en laptop kan ha så många defekter som min har. Den är inte gammal, drygt ett år kanske, men går sönder hela tiden. Först brakar hårddisken, vi köper en ny. Då får den ingen kontakt med windows när man startar och skärmen blir svart, istallerar om den med samma sak händer igen. Och igen, och igen. Men men, så kan det vara. Jag kände att jag var tvungen att klaga bara, haha.


Better times to come, my dear

Ungefär så poetisk känner jag mig att jag lyckades komponera ihop den meningen. Jösses, haha. Men av olika anledningar känner jag för att börja blogga igen. Massa bilder, varje dag. Att min dator stänger av sig såfort jag öppnar mina bilder-mappen sätter vissa käppar i hjulet, men det får fixas.



Dessutom, jag har slagit vad med mig själv. Från och med NU skall jag köpa alla mina kläder på Topshop. Ett undantag finns, en tunika/t-shirt från Gina. Får se hur långt jag håller mig till Topshop då, det är inte gynnsamt för min plånbok, men ÅH så gynnsamt för min garderob! Det var sorgligt när jag gick därifrån i förrgår, jag ville ta med mig allt hem...

RSS 2.0