Vinn en Nikon!

Jag fick tips från en viss Stefan om en tävling med en digitalkamera från Nikon D60 med kit-objektiv i potten! En systemkamera, alltså.

Som den tävlingsmänniska jag är, så vill jag såklart vara med och slåss om denna!        


Vill du också vara med och tävla? Klicka in HÄR

Spend some money, bitch

Godmorgon. Snart ska jag styra kosan mot stan för att köpa de sista julklapparna till bröderna. fastern och kusinerna. Jag kan lätt säga att jag slagit rekord i julklappsshopping i år, jag har aldrig lagt så mycket pengar innan! Men det är det värt, för det är mycket tanke bakom alla klappar, inte bara köpt på måfå.

Ikväll blir det Liseberg som gäller. Kameran och stativet åker med, så förhoppningsvis har jag lite fina bilder med mig hem sedan.

Sneaky

Det där med att julklapparna är hemliga fram tills man öppnar dom har mina föräldrar nog inte insett poängen i, för idag avslöjade dom att jag ska få gitarren jag önskar mig. Indirekt visste jag ju det, men åndå, haha. Så himla fin är den. En Fender i högblank svart, mickad och allt. Kärlek vid första ögonkastet.

Nu är det pepparkakshus och julklappsinslagning som gäller!

A snowflake fell

Det där med julklappar alltså... Fy, det är så himla svårt. Vad köper man till sina föräldrar? Till en kille på 8 år? Till en kille på 16 år? Till mormor? Jösses. Men mormor ska få en bildserie jag tog i Central Park, jag måste bara framkalla bilderna först. Kan vara smart att ta tag i det ganska snart så de hinner komma hem innan jul. Men det löser väl sig!



Utsikt från en cykeltaxi i New York. Har ni haft en nära-döden-upplevelse någon gång? Det hade jag då, kan jag säga. En cykel mitt i den galna trafiken, det var inte att leka med.


Time Flies

Jösses, redan andra advent! I don't mind though, jag vill jag julafton nu. Jag längtar så det gör ont! Egentligen vet jag inte varför, men det är väl för jag att jag alltid älskat julen så mycket. Inte paketen och det där, men stämningen. Och att svulla så mycket onyttigheter som möjligt under en och samma dag ;) Spelar ingen roll om man är 5, 9, 13, eller som i mitt fall, 18 år. Julen är alltid lika underbar!


(Från min London-trip 2006. Ljuset suger, men det var en kass kamera)

Idag har jag kikat på universitet i London. Britain, that's where I'm going, for sure. Vart exakt jag hamnar dock en mysterium. Kanske blir det inte ens London, utan Cambridge eller Oxford istället. Det är i allafall mellan de tre städerna jag väljer. Så SJUKT svårt bara! Antagligen ska jag inte börja plugga direkt nu till hösten 2009, utan strategin ser ut såhär;
- Juni 2009, ta studenten
- Sommar 2009, kanske jobba utomlands och åka runt på alla möjliga festivaler. Segla med såklart.
- Höst 2009, jobba häcken av mig och dra in big money, haha
- Vinter 2009/2010 flytta till London eller Oxford och jobba. Gå på kvällskurser och knyta kontakter
- Höst 2010, BÖRJA PLUGGA!

Det känns som en ganska realistisk framtidsplan faktiskt. Kan inte bli mer detaljerad för jag har ingen aning i världen om vad jag vill plugga till. Kreativitet, foto, eventmanager.... Bara jag slipper frilansa.

RSS 2.0